Koop of verkoop je tweedehands tent op Second Tent Event

Rogier
Op zoek naar een mooie tent voor nieuwe avonturen?

Tenten zijn typische levensfaseproducten. Zo gebruik je een andere tent als je als stelletje gezellig samen op fietsvakantie gaat dan een familie met twee kinderen. Het resultaat hiervan? Veel tenten liggen ongebruikt op zolder of in een schuur. Dat is natuurlijk enorm jammer. En zonde. Daar hebben ze nu bij Second Tent Event wat op bedacht. Hier kun je op 21 mei namelijk eenvoudig je tweedehands tent verkopen, of juist jouw droomtent vinden. Een leuk en duurzaam idee als je het ons vraagt!

Second Tent Event op 21 mei

Op het Second Tent Event zet je als verkoper tegen een kleine bijdrage (€ 19,50) je tent op én te koop. En echt alle tenten zijn welkom. Ultra lichtgewicht, grote familietenten, koepels, tunneltenten, vier seizoenstenten en ga zo maar door. Het spreekt voor zich dat als jij geen tent te koopt hebt maar er eentje zoekt, dat je op 21 mei hierbij wilt zijn.

Waar vind het Second Tent Event plaats?

Het Second Tent Event wordt georganiseerd op het dagrecreatieterrein Doornse Gat. Dit ligt tussen Leersem en Doorn. Je vindt hier veel wandelpaden en een leuke zandheuvel waar het goed ravotten is. Daarnaast zijn er verschillende speelvoorzieningen, picknickbanken en toiletten aanwezig. Naast dat je hier dus je nieuwe tweedehands tent kunt vinden, is het óóg nog een tof uitje voor gezinnen.

Eendaagse pop-up camping in het bos voor kopers én verkopers van tweedehands tenten

Als bezoeker betaal je helemaal niets. Je kunt hier gezellig rondsnuffelen tussen de tenten die verkocht worden. Voor de sfeer wordt gezorgd met foodtrucks, muziek en je kunt marschmallows roosteren boven de vuurkorven. Ideaal om ook een beetje in vakantiesfeer te komen. Wil je je eigen tent verkopen? Dan moet je dus wel reserveren en betaal je een kleine vergoeding. Vervolgens zet je je eigen tent op midden in de natuur.

Dit is het programma van het Second Tent Event

  • Het Second Tent Event is op zondag 21 mei in het Doornse Gat.
  • De tentopbouw is tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
  • Bezoekers zijn tussen 11.00 uur en 17.00 uur welkom voor een kopje koffie, lekker eten én natuurlijk voor het vinden van de ideale tent voor de volgende kampeervakantie.
  • Parkeren kan gratis op de nabijgelegen parkeerplaats.

Wil je meer weten of je tent verkopen?

Kijk dan op het insta-account van Second Tent Event. Wil je een tent verkopen? Reserveer dan snel je plekje!

Rogier
woont al meer dan 20 jaar in de Franse Alpen en is bijna altijd buiten te vinden. Op de racefiets, de mountainbike of al klimmend!

Reageren