De nieuwe bergsport.nl is live!

Redactie

Als je dit bericht leest heb je het al gezien: de website van bergsport.nl is vernieuwd. Met een vernieuwde lay-out en een aantal toevoegingen gaan we de site de komende tijd verder vormgeven en voorzien van nieuwe content.

Wat is er veranderd?

Wat het meest in het oog springt is de nieuwe vormgeving. Foto’s hebben een prominentere rol gekregen en je kunt door de site navigeren via de koppen ‘artikelen’, ‘activiteiten’ en ‘regio’s’. Het meeste wijst zich vanzelf. Onder ‘artikelen’ vallen de laatste weblog- en nieuwsberichten; ‘activiteiten’ leiden je naar alles wat je in de bergen kunt doen en onder ‘regio’s’ vind je informatie over de gebieden.

Verder is er een zoekmogelijkheid gekomen en je kunt voortaan filteren op regio’s en activiteiten. Zoek je bijvoorbeeld klimgebieden in Frankrijk, dan kun je op de homepage selecteren ‘Ik wil klimmen in Frankrijk’ en je krijgt een selectie van goede klimgebieden. Deze informatie wordt de komende periode nog aangevuld en we zijn ook nog bezig om nieuwe regio’s toe te voegen.

Reageren

Een andere belangrijke wijziging ten opzichte van vroeger is de reactiemogelijkheid. We hebben gezien dat er inhoudelijk werd gereageerd op het forum van onze zustersite wintersport.nl. Dat is natuurlijk een beetje raar, dus vanaf nu bieden we de mogelijkheid om gewoon onder het artikel te reageren.

Om te kunnen reageren moet je je eenmalig registreren op bergsport.nl. Heb je toevallig een account op wintersport.nl? Dat is het makkelijk, want voor deze mensen hebben we een account gereserveerd met hetzelfde mailadres en wachtwoord. Wil je daar gebruik van maken, dan hoef je het account alleen maar te activeren. Er komt (nog) geen forum, misschien dat dit in de toekomst nog wordt toegevoegd.

Feedback

De site zal de komende tijd nog regelmatig worden aangepast en bijgewerkt. Ook komt er voortdurend nieuwe informatie bij. Kom je iets tegen dat niet helemaal lekker werkt? Dat kan, meld het even onder dit topic en we zullen ernaar kijken.

Redactie

Reacties

4 months ago

Vooral ,:

Doe zo verder !
Kunnen we nog steeds elke week een weerbericht verwachten ?

keep up the good work

4 months ago

Mooie nieuwe website, hopelijk komt er met de mogelijkheid om te reageren op artikels wat meer ‘leven’ op deze site en kunnen er vele tips en tricks uitgewisseld worden. En een forum wordt hopelijk alsnog overwogen, over de bergen valt nog zoveel meer te vertellen en te delen dan enkel over de winterperiode!

4 months ago

Kunnen we nog steeds elke week een weerbericht verwachten ?

Zeker. De nieuwe staat net live: https://www.bergsport.nl/weblog/2024/06/26/warme-zomerweek-later-afkoeling

4 months ago

Ziet er mooi uit. Ben benieuwd naar de diverse artikelen.
Zomers huttentochten met hond maken en in de winter skiën.
Ga zo door. Ik ben een trouwe lezer.

Reageren